Home » PJ herplaatsing

653

geslacht: mannelijk
geboren: ± 10-06-2013
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising
grootte: ± 50cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: Nederland
plaats: Groningen
in NL: v/a 28 juni 2015

 


zindelijk: ja
kan alleen zijn: ja
kan bij honden: ja (een rustige hond)
kan bij katten: ja (negeert ze)
kan bij kinderen: nee (niet gewend)
Kan in de auto: ja(maar vind het niet echt prettig)
gedrag aan de riem: goed
medicatie: nee


Ons bereikte het verschrikkelijke nieuws dat zijn baasje overleden is en dat PJ een nieuw baasje zoekt, hieronder bericht van familie van PJ zijn baasje.

Lieve allemaal, mijn hart breekt, maar de hond van mijn overleden vader moeten we naar het asiel brengen. Onze thuis situatie is totaal niet wat deze hond nodig heeft. Trouw als een hond, maar wel onzeker. Hij heeft wel de tijd nodig om je te leren kennen.

PJ is 7 jaar, waarschijnlijk kruising met een herder. Mijn vader heeft hem uit het asiel als adoptiehondje uit Bulgarije. De hond was toen slecht gesocialiseerd en omdat mijn vader alleen woonde en slecht ter been was, is dat altijd zo gebleven. Wij hebben de hond 2 jaar geleden 2 weken in huis gehad gehad, met het hondje van toen ging dat goed. Ook met onze kat ging het goed. PJ had geen interesse. Hij ging toen ook mee naar de honden-uitlaat-ren in het park. Hij was eerst nieuwgierig maar terughoudend. na een paar dagen, toen hij begon te snappen dat de honden aan het spelen waren, begon hij er achteraan te lopen en contact te zoeken.

Het zit er dus wel in, maar is er nog niet uitgekomen. Nu hebben we 2 chihuahua's die veel te druk zijn voor PJ, dat is echt geen goede match, hij kruipt in zijn schulp voor die kleine draakjes en dat is niet de bedoeling. We hopen op deze manier nog iemand te vinden die PJ een rustige oude dag kan geven, Hij is niet veeleisend, af en toe een blokje om en een aai over zijn bol zijn al genoeg. Hij is gecastreerd en gechipt. Hij is net ge-ent, ontwormd en nagekeken door de dierenarts. Hij kan een paar uurtjes alleen zijn. Kan in de auto, maar hij vindt het (nog) niet fijn. Zit op de grond tussen de voorstoelen en de achterbank.

Wie kan deze goedzak nog een paar goede rustige laatste jaren bieden? We zoeken voor hem een thuis zonder kleine kinderen.

Interesse? Vul dan het vrijblijvende aanvraagformulier in op 


Hoe PJ bij RSDR is gekomen
PJ werd op 26-07-2013 samen met zijn moeder broertjes en zusjes gevonden op straat.

Zijn moeder(Bonita) probeerde uit alle macht haar pups te verdedigen tegen een aantal kinderen die ze verschrikkelijk aan het mishandelen waren, en wat lokale volwassenen die ze aan het doden waren,  één van de pups was al dood

Bonita / Moeder

Rocket / Reu

Prince / Reu

Shayla / Teef

Chelsea / Teef

SweetPea / Teef