Home » PIPPA opvang NL(niet voor adoptie) (deze pagina bevat schokkende beelden)

1247

groen-56.jpg

handicap-46.jpg

deze pagina bevat foto's en video materiaal welke voor sommige mensen schokkend kunnen zijn.

geslacht:  vrouwelijk

geboren: 20 augustus 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: nee

ras: kruising(onherleidbaar)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Horst


Update opvanggezin 29 september 2018

Voor Pippa hebben we een plekje kunnen regelen in dierenthuis Almere, een speciaal asiel voor gehandicapte dieren. Voordat ze daar naar toe mag moet ze een aantal onderzoeken en behandelingen ondergaan. Pas als alles in orde is, kunnen we een afspraak maken voor de verhuizing. Tot die tijd blijft Pippa bij ons in de opvang. Dit meisje heeft 24 uur per dag verzorging nodig en moet verschillende keren naar de dierenarts. We doen ons best alles zo voorspoedig mogelijk, maar ook aangenaam voor Pippa te laten verlopen. 

Dierenthuis Almere is volledig afhankelijk van giften. https://dierenthuis.nl/


 

Omschrijving Pippa

Pippa is super lief en leuk. We zoeken voor haar een speciaal thuis. Pippa heeft een rolstoel die voor haar gedoneerd is. Toen ze gebracht werd, bleek ze verlamd. Ze heeft last van haar achterpoten en de dierenarts vindt het beter ze beide te amputeren.

update 14 februari 2017

Kleine Pippa is vandaag naar de dierenarts gebracht, deze zal haar pootje amputeren. Helaas had zij hier erg veel last van en de dierenarts vond het beter. Haar aangepaste rolstoel is ook aangekomen. Over een paar dagen komt zij weer terug en kan het revalideren beginnen en kan zij gaan oefenen met haar rolstoel.

update 23 november 2016

Pippa is bij de dierenarts geweest zij kan haar achterpootjes niet meer gebruiken. Ze is verlamd.

Hoe Pippa bij RSDR kwam

20 november 2016 - Pippa werd gebracht bij de shelter. De man die haar gevonden had was er niet zeker van dat zij aangereden was maar denkt van wel.

Er waren geen tekenen van verwondingen of breuken, Pippa was in shock toen zijn arriveerde.