Home » PARKER

1402

geslacht: mannelijk

geboren: ± 25 augustus 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising

grootte: 54 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Hoe Parker bij RSDR is gekomen

13 oktober 2017 update  De pups die kort geleden op  video1 zijn gezet toen zij  gedumpt waren met hun moeder zijn nu bij de shelter gedumpt. Waarschijnlijk door de lokale burgemeester die alles probeert om de shelter te sluiten. Het is niet de eerste keer dat we hebben gezegd dat we geen honden of katten meer kunnen opnemen  en dat hij ze dan bij de poort  dumpt. Meestal bindt hij ze aan het hek  in nylon zakken. Hanneke en Olaf kwamen vroeg  aan bij de shelter, omdat ze naar de dierenartsen in Plovdiv gingen en toen vonden ze deze kleintjes. 1 Pup was al van de verhoging gevallen, gelukkig was hij niet gewond. Ze zijn snel ergens in gezet zodat we konden bedenken waar we de pups moesten zetten.

Ze zijn nu veilig  in een kennel in de tuin bij het huis van Tony en Diane. De moeder en 1 pup zijn  verdwenen. We hopen dat ze bang is geweest en weggelopen en zal terugkomen hopelijk zijn ze niet gedood.

 

 

12 oktober 2017 Een straathond in Elhovets, waar de shelter is,  heeft in iemand's tuin pups gekregen. In plaats van moeder en haar pups met rust te laten totdat we in staat zijn om te helpen, hebben ze de pups op een grasgebied  gegooid dichtbij de hoofdweg. De moeder is een erg bange  jonge straathond en is gewoon zelf nog een baby, ze is bang voor mensen en andere honden. Toen we ontdekten wat er gebeurde was, had de moeder al twee van haar pups in veiligheid gebracht en kwam ze terug voor de anderen, maar omdat mensen stonden kijken, was ze agressief en aan het blaffen, wat begrijpelijk is ze verdedigd haar pups.  Alles wat we konden doen, waren de pups in veiligheid brengen, omdat ze door één vrouw werden geschopt. We vonden waar de moeder  twee van de pups had gebracht en Tysan en Daniel hielpen de andere vier. De moeder was niet gelukkig en Tony probeerde Tysan te beschermen door hem te vertellen om de pups neer te leggen voordat ze hem aan zou vallen.

Dit was alles wat we konden doen een veiliger plek vinden voor  haar en de pups .

Lemmy / Reu

Monty / Reu

Richie / Reu

 

Hera / Teef