Home » NAT herplaatsing

12643-361.jpg

geslacht: mannelijk
geboren: 2 november 2016
gecastreerd/gesteriliseerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 59 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: opvang NL
plaats: Hoorn


kan bij katten: ja
kan bij honden: ja
kan bij kinderen: ja


Beschrijving

Nat is een super lieve en vooral ook leuke hond met een opvallend uiterlijk. Hij is zindelijk, kan goed opschieten met honden, katten en kan prima een paar uurtjes alleen zijn. Ook kinderen zijn geen probleem. Nat is al een paar keer wezen oefenen in een winkelcentrum en bij de kinderopvang en dat doet hij super goed. Een hele leuke gezinshond dus die al sinds 2016 wacht op een eigen baasje. Nat verbleef sinds pup af aan in het asiel, maar woont nu in een pleeggezin in Hoorn. Daar leert hij hoe het is om een echte huishond te zijn. Zijn broer, zus en moeder zijn inmiddels ook geadopteerd in Nederland.

Voor Nat zoeken wij een huisje met een tuin en waar al een hondenmaatje aanwezig is.


Hoe Nat bij RSDR is gekomen

2016 Tony gaf al ongeveer 2 weken een moederhond te eten, maar het lukte niet om haar vertrouwen te winnen. Haar vangen en meenemen was ook geen optie aangezien ze duidelijk ergens pups had.  Tony heeft geprobeerd haar te volgen maar zij was veel te snel. Gelukkig raakte ze niet in paniek.

13 december 2016 kreeg Tony een bericht van een van de lokale bewoners Rosi, zij had ontdekt waar de moeder en haar pups zich verstopt hadden. Gelukkig konden ze toen moeder en pups veilig vangen en naar het asiel brengen. Nat was een van deze pups.

Clover / moeder

Cole / Reu

Quinn / Teef