Home » MEADOW opvang NL

1430

geslacht: vrouwelijk

geboren: 6 december 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja 10-11-18

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: schofthoogte 55 cm, gewicht 18 kg (13-09-2018)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Schagen


Omschrijving vanuit de shelter

Meadow is niet het dapperste hondje, maar met haar achtergrond is dat goed te begrijpen. We zoeken voor haar een rustig gezin waar alle begrip is voor haar verleden en haar mensen aanvoelen wat ze nodig heeft. Ze heeft een tijdje in/bij het huis van Tony en Diane gewoond, maar moet nog leren hoe zich te gedragen in huis en wil daarin met zachte hand begeleid worden. Meadow kan goed met katten en andere honden.

 

Hoe Meadow bij RSDR is gekomen

20-2-2018 UPDATE We konden niets doen om de pups die in de buurt van het asiel waren gedumpt te helpen omdat we ze niet wilden laten schrikken en geen ruimte hebben. We dachten dat het goed zou komen voor de nacht met het voedsel en het water dat we ze gaven. Op de een of andere manier kwamen ze bij het huis terecht, Liam hoorde een vreselijke kreet en rende naar buiten, één van de pups was aangereden. Ze gaat morgen gelijk naar Provets omdat ze duidelijk gewond is.

Meadow week niet van haar zusje ondanks haar angst en duwde haar met de neus om op te staan terwijl Liam en Diane haar verzorgden. Diane en Liam hebben ze naar binnen gebracht het huis in.

18 februari 2018 Gedumpt nabij het asiel. Ze wilden zo graag vrienden zijn, maar vluchtten uit angst weg en verschuilen zich achter hek. Er is een poort net aan de rechterkant waar ze doorheen kunnen en er is een oude kennel binnen die werd gebruikt voor een waakhond. De pups blijven naar de kennel vluchten en kunnen ze niet pakken, we houden ze in de gaten en zorgen voor voer en drinken .

Yaro / Teef