Home » MARBLES

601extracare-8.jpg

geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 19 februari 2013
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: middel
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter,
plaats: Rudozem
kan bij katten: onbekend


Omschrijving vanuit de shelter

Marbles heeft het goed naar haar zin in de shelter. Ze voelt zich thuis en speelt graag met de andere honden. Een eigen thuis is haar grootste wens, maar dan wel graag ergens waar rust, structuur en vooral veel geduld is. Want eerlijk is eerlijk hoewel ze in de shelter een blije hond is, zal ze in een nieuwe omgeving tijd nodig hebben om te wennen.

Hoe Marbles bij RSDR kwam

Marbles werd samen met haar broertje Jeremiah en zusjes Nell, Lotti, Mariska en Bambi gedumpt in zakken op 11-04-2013 bij onze opvang.

Tony was juist van de opvang vertrokken om de vrijwilligers naar huis te brengen toen er een auto  toeterde voor de opvang. Diane ging naar buiten er stonden 2 mannen. Één van hen opende de achterbak van de auto en gaf haar twee zakken. In de zakken bleken doodsbange pups te zitten. Ze waren kleddernat en zaten onder de uitwerpselen. Als RSDR ze niet zou opnemen, wil je niet bedenken wat er dan met ze zou gebeuren. Diane heeft een grote bench neergezet zodat de pups daarin eerst konden bijkomen.  Bambi en Nell  waren er het slechts aan toe en zijn een paar dagen later overleden.

 

Jeremiah / Reu

Mariska / Teef 

 

Lottie / Teef