Home » MARBLES

601

extracare-60.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 19 februari 2013

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter,

plaats: Rudozem


Omschrijving vanuit de shelter

Marbles heeft het goed naar haar zin in de shelter. Ze voelt zich thuis en speelt graag met de andere honden. Een eigen thuis is haar grootste wens, maar dan wel graag ergens waar rust, structuur en vooral veel geduld is, want hoewel ze in de shelter een blije hond is, zal ze in een nieuwe omgeving tijd nodig hebben om te wennen.

Hoe Marbles bij RSDR kwam

Marbles is een klein teefje, zij werd samen met haar broertje Jeremiah en haar zusjes Nell, Lotti, Mariska en Bambi gedumpt in zakken op 11-04-2013 bij onze opvang.

Tony was net van de opvang vertrokken om de vrijwilligers naar huis te brengen toen er een auto toeterde voor de opvang. Diane ging naar buiten. Er stonden twee mannen. Één van hen opende de achterbakklep van hun auto en gaf haar een zak. Hierin bleken pups te zitten. Hij pakte een tweede zak en ook daarin zaten pups.

Op zo'n moment kun je niet zeggen er is geen plaats we hebben geen ruimte. De pups waren doodsbang, zaten onder de uitwerpselen en waren kleddernat. Als wij ze niet op zouden nemen wil je niet bedenken wat er dan met ze zou gaan gebeuren, dus een grote bench neer gezet en de pups daarin eerst tot rust laten komen.

Bambi en Nell  waren er het slechts aan toe en zijn een paar dagen later overleden.

Het zijn allemaal geweldige pups die graag spelen, wel soms wat schrikkerig . Maar dat is zeker niet vreemd na wat ze hebben meegemaakt, gescheiden van hun moeder in een zak gepropt in de kofferbak gegooid en nu al die blaffende honden om ze heen.

 

Jeremiah / Reu

Mariska / Teef 

 

Lottie / Teef