We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » LONNIE

334geel-1.jpg

geslacht: vrouwelijk
geboren: 25 november 2011
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising
grootte: 50 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter,
plaats: Rudozem


kan bij katten: onbekend


Omschrijving vanuit de shelter

Lonnie is een lieve, vrolijke hond geworden en is op zoek naar een familie die haar een veilig en liefdevol thuis biedt. Inmiddels zit Lonnie al jaren in de shelter en lijken haar kansen op adoptie steeds verder af te nemen. Lonnie vraagt om weinig. Een stabiel hondenmaatje zou fijn zijn, zodat ze zich sneller thuis voelt. Géén kleine kinderen, zodat ze haar rust kan krijgen. Een niet te drukke omgeving, zodat ze van mooie wandelingen kan genieten. En graag toch wel een tuin(tje) voor als wandelen de eerste weken nog spannend is. Wie o wie ziet in Lonnie meer dan gewoon een bruine hond....haar broertjes, zusjes en moeder zijn al geadopteerd dus nu Lonnie nog.

Hoe Lonnie bij RSDR kwam

Lonnie is geboren in het asiel. Haar moeder is Nina, een heel lief zachtaardig teefje dat RSDR op straat had gevonden. Zij was geoormerkt en had een grote operatiewond aan haar buik. Dit betekent dat zij gesteriliseerd zou zijn. Tot onze verbazing bleek ze echter zwanger. Nina beviel van 5 gezonde pups waarvan Lonnie er dus eentje was.

Nina / moeder 

Basil / reu 

Uuno / reu 

Sebastian / reu

Tuuli / teef