Home » LUNA geadopteerd

1198

specialcare-145.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 4 september 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 48 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem

kan bij katten: onbekend


Beschrijving

Luna is een lieve hond, van haar ziek zijn als pup is niks meer te merken. Ze is hartstikke gezond en dol op spelen. Ze had de pech bijna geadopteerd te zijn maar toen kwam de adoptiestop waardoor er geen ritten meer mochten rijden. Sindsdien wacht ze op haar eigen mandje. Wil je meer van haar weten, informeer dan gerust.

Hoe Luna bij RSDR is gekomen

8 oktober 2016 Het begon al donker te worden toen medewerker Kristofar een doos met pups vond bij een vuilcontainer. Hij belde in paniek Diane en Tony op, die gelijk op weg zijn gegaan om ze op te halen. De pups hadden zeker de ochtend niet gehaald. De kans dat vossen ze te pakken zouden krijgen of doodgereden zouden worden op de drukke weg, was groot. 

update 21 oktober 2016 In de afgelopen weken  zijn 18 pups opgenomen in de shelter.  Wij weten zelden waar ze vandaan komen of dat zij infecties of ziekten bij zich dragen. Het blijkt nu dat de pups besmet zijn met Parvo en ze zijn erg ziek, een paar zijn al overleden en anderen vechten voor hun leven.

update 25 oktober 2016 Bodhi, Che, Elvin, Eros, Luna en Yuna hebben Parvo overwonnen en zijn terug in de opvang, Luna is mee naar het woonhuis omdat zij het ziekste was van alle pups en meer tijd nodig heeft om aan te sterken. Nu ze Parvo overwonnen hebben zijn ze heel hun leven immuun. 

Bodhi  / Reu

Che / Reu

Eros / Reu

Elvin / Reu

Yuna / Teef