Home » LISA(2) opvang NL

1435

geslacht:  vrouwelijk

geboren: 20 januari 2018

gesteriliseerd/gecastreerd: ja 20-11-18

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: klein, ongeveer 7 kg, schofthoogte 30 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Kerkdriel


Update opvanggezin 26 november 2018

Bij RSDR hebben we maar weinig kleine hondjes, maar Lisa is een leuke uitzondering. Ze is een zachtaardig hondje, is blij en vrolijk als alles 'normaal' verloopt. In nieuwe situaties is ze terughoudend. Lisa is goed met andere honden en is graag buiten. Ze luistert goed en is al zindelijk. Ze is kortgeleden in Nederland gesteriliseerd en het is voortreffelijk verlopen, alsof er niets gebeurd is. Lisa groeit om met kinderen van rond de acht jaar, maar een druk huishouden is voor haar te veel van het goede.

 

Omschrijving Lisa

Lisa is de kleinste uit de gedumpte doos puppies en is nog wat onzeker. Lisa heeft een heel zachtaardig, maar blij karakter en zou in de meeste gezinssituaties prima passen als haar maar de rust gegund wordt die een pup nodig heeft om te herstellen van de nieuwe indrukken. Lisa mag in een opvanggezin alvast wat wennen aan het Nederlands leven. Ook start ze daar met de basisopvoeding. We zoeken voor Lisa mensen die daar met geduld mee verder gaan.


Hoe Lisa bij RSDR is gekomen

3 maart 2018 werd onder het raam van de quarantaine ruimte een doos gevonden hierin bleken 8 kleine pups te zitten.

Helaas hangen daar geen camera's wie de doos gedumpt heeft weten wij niet, het is heel triest het is winter en de temperatuur ligt ver onder nul.

Lisa is één van deze pups.

 

 

Button / Teef

Faith / Teef

Ghost / Reu

Sean / Reu

Watson / Reu

Frankie / Reu