Home » KATTEN » Beschikbaar voor adoptie » PUCK gereserveerd

1351

geslacht: mannelijk

geboren:   3 april 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


update november 2018

Puck is een echte kater. Hij is vriendelijk en aanhankelijk maar geeft ook zijn grens aan wanneer hij er genoeg van heeft. Hij speelt graag en veel met de andere katten, dus een sociaal maatje zou erg fijn zijn. Puck kan daarentegen ook echt zijn rust pakken en vanaf een strategisch punt de boel een beetje gadeslaan. Kortom een kat die precies weet wat hij wel en niet wil. Begrijp je kattentaal en wil je niet een kat die de hele dag om je heen draait maar lekker zijn eigen ding doet en toch aanhankelijk is? dan is hij de ideale match. 

 

Hoe Puck bij RSDR is gekomen

Het gaat heel goed met de kittens, de moeders Ella en Julia gaat het minder mee zij kunnen niet aarden in de shelter zijn echte buiten katten en niet geschikt als huiskat. Er is besloten om hen na sterilisatie terug te plaatsen op de plek waar zij gevonden zijn. 

 

3-5-17  2 poezen waren bevallen van kittens in de hal van een appartementen gebouw waar de moeder van één van de jongens die in de shelter werkt woont.  Beide poezen zorgen voor de kittens. Op een gegeven moment werd het gevaarlijk als iemand de deur open zou laten dan was het risico groot dat ze naar buiten de weg op zouden lopen. Daarom besloot Tony op 15 april om de moeders met kittens mee te nemen naar de opvang.

moeders

Julia / Poes

komt niet beschikbaar  

Ella / Poes

komt niet beschikbaar

  

Nobby / Kater     

Devon /Kater    

Sparky / Poes  

 

Elfin / Poes