Home » KATTEN » Beschikbaar voor adoptie » KATINKA geadopteerd

1171

geslacht: vrouwelijk

geboren:  2014

gesteriliseerd/gecastreerd: 3-10-18

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR Shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving

Katinka is er helemaal klaar voor en zoekt een hele lieve eigen familie.

 Katinka is een super vriendelijke poes, komt gelijk als de kennel open gaat naar buiten en knuffelen en spint tevreden heel de tijd. 

Hoe Katinka bij RSDR is gekomen

Helaas zijn  alle kittens overleden, de dierenarts denkt dat één van de binnengebrachte kittens die al eerder overleden is de kittens heeft aangestoken. Zij was heel erg ziek.

Katinka was al eerder in de opvang met grote kittens maar wist te ontsnappen, wij hoopte dat zij bij de shelter zou blijven.

In september werd zij in de opslag container gevonden daar was zij ingekropen en was aan het bevallen van kittens dit bleken er 5 te zijn.

Op 12 september 2016, was Rumen onderweg vanuit de opvang en zag een doos langs de weg, hierin pasgeboren kittens op een hoopje tegen elkaar. Diep triest dit,  de diertjes schreeuwde van de honger,  hun oogjes zijn nog gesloten zij hebben hun moeder zo hard nodig.

15 september 2016 Zijn de 5 kittens mee genomen naar de opvang, wij dachten is het proberen waard om de kittens bij  Katinka te plaatsen. En zij accepteerde de 5 kleine moederloze kittens alsof het haar eigen baby's waren. De kittens zijn van dezelfde leeftijd en geboren ± 6 september 2016.

 

Wat is de natuur mooi, dit is zoveel beter dan met de fles groot brengen.