Home » KATTEN » Beschikbaar voor adoptie » ELFIN gereserveerd

1347

geslacht: vrouwelijk

geboren:   3 april 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: 3-10-18

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Den Bosch


Iedereen die katten begrijpt, weet dat het bijzondere en gevoelige wezentjes zijn. Ze houden niet zo van verandering en vinden dat erg spannend. Daardoor laten ze niet direct hun ware aard zien. 
 
Dat geldt ook voor kleine, dappere Elfin. Ze is totaal niet agressief, alleen nog wel verlegen. Op de filmpjes zie je hoe ze zich gedroeg in haar vertrouwde omgeving, aanhankelijk en knuffelig dus dat zit zeker in haar, alleen moet ze je dus eerst leren kennen. We zoeken dan ook iemand voor haar die dit begrijpt. Iemand die haar ook tijd en rust gunt met het liefst een sociaal poezemaatje die haar sneller op haar gemak stelt in haar nieuwe omgeving. We weten zeker dat ze dan snel weer die lieve knuffel is die ze eerder ook was.

 Hoe Elfin bij RSDR is gekomen

update -Het gaat heel goed met de kittens, de moeders Ella en Julia gaat het minder mee zij kunnen niet aarden in de shelter zijn echte buiten katten en niet geschikt als huiskat. Er is besloten om hen na sterilisatie terug te plaatsen op de plek waar zij gevonden zijn.

3-5-17  2 poezen waren bevallen van kittens in de hal van een appartementen gebouw waar de moeder van één van de jongens die in de shelter werkt woont.  Beide poezen zorgen voor de kittens. Op een gegeven moment werd het gevaarlijk als iemand de deur open zou laten dan was het risico groot dat ze naar buiten de weg op zouden lopen. Daarom besloot Tony op 15 april om de moeders met kittens mee te nemen naar de opvang.

Julia / Poes

komt niet beschikbaar  

Ella / Poes

komt niet beschikbaar

  

Puck / Kater     

Nobby / Kater     

Devon /Kater     

Sparky / Poes