Home » KATTEN » Beschikbaar voor adoptie » DEVON gereserveerd

1350

geslacht: mannelijk

geboren:   3 april 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Den Bosch


update 27 november 2018

Devon zit graag bij je op schoot, loopt gezellig achter je aan in huis of speelt samen met je met zijn favoriete speelgoedmuis. Hij is namelijk dol op aandacht en als echte binnenkat heel graag bij zijn mensen. Devon is geen honden gewend maar hij heeft er wel kennis meegemaakt. We denken dat hij aan een hond die katten gewend is, prima zou kunnen wennen. Ondanks dat hij opgegroeid is in ons asiel met andere katten, is hij graag de enige kat in huis. 


Beschrijving vanuit de shelter

Devon is een vriendelijke, gemoedelijke kater die zich graag laat aanhalen. Hij kan goed opschieten met andere katten en heeft vanaf kitten af aan binnen gewoond in het asiel. Hij is niet gewend om buiten te lopen, dus wij geven de voorkeur aan mensen die Devon binnenshuis willen houden of een catproof tuin hebben.

 

Hoe Devon bij RSDR is gekomen

update -Het gaat heel goed met de kittens, de moeders Ella en Julia gaat het minder mee zij kunnen niet aarden in de shelter zijn echte buiten katten en niet geschikt als huiskat. Er is besloten om hen na sterilisatie terug te plaatsen op de plek waar zij gevonden zijn.

3-5-17  2 poezen waren bevallen van kittens in de hal van een appartementen gebouw waar de moeder van één van de jongens die in de shelter werkt woont.  Beide poezen zorgen voor de kittens. Op een gegeven moment werd het gevaarlijk als iemand de deur open zou laten dan was het risico groot dat ze naar buiten de weg op zouden lopen. Daarom besloot Tony op 15 april om de moeders met kittens mee te nemen naar de opvang.

Moeders

Julia / Poes

komt niet beschikbaar  

Ella / Poes

komt niet beschikbaar

  

Puck / Kater     

Nobby / Kater     

Sparky / Poes  

 

Elfin / Poes