Home » KOTSI

1262

handicap-45.jpg

geslacht: mannelijk

geboren: 2013

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte:middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem

kan bij katten: onbekend


 

Beschrijving

Kotsi doet het enorm goed op 3 poten. Hij is ontzettend vriendelijk, speelt heel graag met alle honden, is lief voor de pups en alle mensen die hij ontmoet. Echt een aanwinst voor een fijn gezin. 

Hoe Kotsi bij RSDR is gekomen

11 december 2016 Gisteren ochtend kreeg RSDR een bericht met de vraag of ze deze jonge reu konden helpen in een ander dorp. Hij was broodmager en heeft een ernstige gebroken achterpoot. 's 'Avonds is de temperatuur -14 momenteel dus dit reutje met zijn kale vacht moet het heel koud hebben gehad. Hij heeft de naam Kotsi gekregen. De jongen die het bericht stuurde had hem alvast naar een dierenkliniek gebracht waar ze de achterpoot verzorgd hebben. 

16 december 2016 Kotsi is vandaag naar de dierenarts gebracht en er zijn foto's gemaakt. De breuk is heel ernstig, het bot is totaal van elkaar gescheiden. De dierenarts heeft besloten dat het beter is om de poot te amputeren, Kotsi is bij de dierenkliniek gebleven en zijn operatie is ingepland voor maandag 19 december 2016.

27 december 2016 Kotsi is weer terug in de shelter en het gaat heel goed met hem. Hij is niet te stoppen, wil gelijk spelen met de pups. Wat een vrolijk mannetje! Iedereen in de kliniek was ook helemaal verliefd op hem.