Home » KALANI (deze pagina bevat schokkende beelden)

deze pagina bevat foto's en video materiaal welke voor sommige mensen schokkend kunnen zijn.

geslacht: vrouwelijk

geboren: 2013

gesteriliseerd/gecastreerd: nee

ras: kruising (onherleidbaar)

grootte: groot

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

Plaats: Rudozem


Beschrijving

Na alle ellende die Kalani heeft meegemaakt is nu helemaal haar vrolijke zelf geworden. Ze vindt mensen leuk, is graag bij andere honden en is altijd lief voor de shelter katten.

Kalani is aan haar poten geopereerd, maar heeft nu geen last meer van ze. Ze rent en speelt net als de andere honden en ook is het geen probleem als ze een keer een langere wandeling maakt. Als bonus is haar kennel 's ochtends altijd schoon, dus we verwachten dat ze snel zindelijk kan worden.

Omdat Kalani best groot is en graag buiten is, zoeken we voor haar een huis met tuin.

 

Ùpdates

update 18-11-2017 Kalani is voor controle terug geweest naar de kliniek 14 november de dierenartsen waren zeer te spreken over haar Ze moet nog een week rust en dan weer terug voor een check en om het gips te verwijderen.

Vandaag hebben Tysan en Rumen haar meegenomen voor een kleine wandeling en hebben haar een flinke borstelbeurt gegeven

update 2-11-2016 Kalani is terug in de shelter na meerdere operaties en het gaat heel erg goed met haar.

Ze neemt Tysan mee voor een kleine wandeling, ze is zo blij en zo sterk nu. Het was verschrikkelijk om haar te zien toen ze gevonden werd kreupel amper in staat te lopen, emotieloos en nu kwispelend en wil alleen maar spelen.

update 19 oktober 2016. Gisteren 18-10 heeft Kalani haar tweede operatie gehad. Liam was vandaag bij haar en ze was nog wat verdoofd . De operatie heeft 5 uur geduurd. Er wordt heel erg goed voor haar gezorgd in de kliniek en ze zijn allemaal heel lief voor haar.

update 13 oktober 2016 Kalani die bijna geen emoties toonde toen we haar vonden, begroette Tony en Diane vandaag toen zij op bezoek waren bij de dierenarts.

Het is iets meer dan 2 weken geleden dat zij haar eerste operatie heeft gehad. Haar linker poot was op twee plaatsen gebroken en haar voetbotjes verbrijzeld. Haar botten zijn op twee plaatsen vastgezet en vandaag ging het gips eraf. Haar rechterpoot is er slechter aan toe en zal over een paar dagen geopereerd worden.

update 24 oktober 2016 Kalani is geopereerd aan één van haar poten, Het moest opnieuw gebroken worden en is gezet. De dierenarts zegt dat de wonden en breuken waarschijnlijk al 6 tot 8 weken oud zijn. Zij moet verschrikkelijk gewond zijn geweest omdat er nog steeds open wonden zijn.

Kalani blijft in de kliniek en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden er zal als zij wat aangesterkt is weer een operatie volgen.

 

update21 september 2016 Kalani is vandaag naar de dierenarts gebracht daar zijn röntgenfoto's gemaakt en bloedtests afgenomen, haar ene poot is op twee plaatsen gebroken haar andere op 1 plaats. Kalani heeft het zo goed gedaan weer een lange reis en dan op de tafel bij de dierenarts, zij is achter gebleven bij de dierenarts want haar weer vervoeren en dan weer terug naar de dierenarts is teveel voor haar. zij zal als alles goed gaat zaterdag 24 september geopereerd worden.

Hoe Kalani bij RSDR is gekomen

Op 16 september 2016 werd ons vertel dat er een moeder hond met gebroken pootjes gezien was op een parkeerplaats een paar uur rijden vanaf de shelter. Er werden ons foto's gestuurd van de pup en haar.

De pup was al flink groot en zag er op de foto gezond uit. Toen we op de plek arriveerde vonden we Kalani die nauwelijks kon lopen en exstreem mager was en verschrikkelijke ontstoken ogen had. Er was geen teken van een pup. We hebben de omgeving afgezocht en wachte maar geen teken te bekennen van een pup. Wij denken dat iemand het heeft meegenomen, maar we hebben iemand gevraagd een oogje in het zeil te houden mocht de pup opduiken om ons te waarschuwen. Kalani's voorpoten zijn een ramp en ze heeft wonden over haar lichaam die al aan het genezen zijn.

Ze zal meerdere operaties nodig hebben om de schade te herstellen maar de dierenarts zal waarschijnlijk wachten totdat zij wat aangesterkt is. We hebben haar meegenomen naar de shelter waar zij een goede maaltijd en drinken heeft gehad, een zachte deken om op te liggen om te rusten en bij te komen van alles wat zij heeft meegemaakt.