Home » JACK(2)

1312groen-178.jpg

geslacht:    mannelijk
geboren: ± 8 november 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 58cm / 28kg
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR 
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja

Beschrijving vanuit de opvang

Jack heeft weinig last van zijn slechte start. Hij voelt zich thuis in de shelter met de andere honden en is vriendelijk voor mensen. Jack loopt enthousiast en goed mee aan de lijn en vindt het leuk om de trap naar de zolder op en af te lopen. Iedere rescue hond heeft wat tijd nodig om zich aan te passen na aankomst in Nederland en bij Jack zal dat net zo zijn. Dus ook voor hem zoeken we mensen die daar begrip voor hebben.

Hoe Jack bij RSDR is gekomen

21 februari 2017  werd ons verteld dat een vrouw pups gedumpt had en toen werd er gevraagd of wij konden helpen. Helaas mag RSDR momenteel geen dieren opnemen totdat de shelter geregistreerd is en de verbouwingen klaar zijn. Even later reed er een auto voor de poort en gooide 2 zakken uit de auto. Hierin bleken 3 pups te zitten. In één van de zakken was een pup verschrikkelijk aan het piepen dus werd de zak direct open gemaakt. De pup ging gelijk in de aanval beet om zich heen en rende in paniek weg. De andere pups waren ook helemaal in paniek en zijn tijdelijk in de voorraad container geplaatst om tot rust te komen. De volgende dag ging het al iets beter.

25 februari 2017 De andere pup die gevlucht is, bleef in de buurt van het asiel en kon gelukkig gevangen worden. Hij is Paxton genoemd en hij verblijft nu veilig in het asiel. De andere pups maken het ook goed en zijn van de schrik bekomen. 

Candy / Teef

Paxton / Reu