Home » JEREMIAH

603

specialcare-48.jpg

geslacht: mannelijk

geboren: 19 februari 2013

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 56 cm(18kg)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving vanuit de shelter

Jeremiah is een vrolijk reutje. Hij kan goed met andere honden, ook met pups geen probleem. Jeremiah geniet van zijn wandelingen en vindt het heerlijk om door de rivier te spetteren. Omdat hij al een tijdje in de shelter verblijft, zal hij ongetwijfeld wat tijd nodig hebben om te wennen als hij eenmaal in Nederland is.

Hoe Jeremiah bij RSDR kwam

Hij werd samen met zijn zusjes Nell, Lotti, Mariska, Marbles en Bambi gedumpt in zakken op 11-04-2013 bij onze opvang verdeeld over 2 zakken.

Tony was juist van de opvang vertrokken om de vrijwilligers naar huis te brengen toen er een auto  toeterde voor de opvang Diane ging naar buiten er stonden 2 mannen. Één van hen opende de achterbakklep van hun auto en gaf haar een zak. Hierin bleken pups te zitten. Hij pakte een tweede zak en ook daarin zaten pups.

Op zo'n moment kun je niet zeggen er is geen plaats, we hebben geen ruimte. De pups waren doodsbang, zaten onder de uitwerpselen en waren kleddernat. Als wij ze niet op zouden nemen wil je niet bedenken wat er dan met ze zou gaan gebeuren, dus een grote bench neer gezet en de pups daarin eerst tot rust laten komen.

Bambi en Nell  waren er het slechts aan toe en zijn een paar dagen later overleden.

 

Marbles / Teef

Mariska / Teef

Lotti / Teef