Home » JARVIS herplaatsing

geslacht: mannelijk

geboren: ± 1 juli 2012

gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

hoogte:  53cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: opvang NL

plaats: Sittard

in NL: v/a  26-11-2016


Helaas moet Jarvis een nieuw thuis zoeken geheel buiten zijn schuld om, zijn baasje is plotseling  overleden.

Jarvis is een lieve oudere reu, moet wel mensen eerst leren kennen voordat hij ze vertrouwd, angstig in voor hem vreemde situaties. Hij kan korte tijd alleen zijn, dit moet wel opgebouwd worden. Hij is zindelijk, kent de basis commando's en loopt netjes aan de riem.

Volgens de dochter van de adoptant is hij goed met kinderen, andere honden en katten is onbekend.


Hoe Jarvis bij RSDR kwam

Wij hebben Jarvis gevonden op 29 oktober 2012.Hij zwierf helemaal alleen op straat en was gewond. Hij zocht wanhopig contact met mensen en die zijn in Bulgarije niet zo vriendelijk tegen honden, gewond of niet, het maakt ze niets uit.
Hij rende naar ons toe, zodra wij zijn aandacht trokken, hij liep heel erg mank. Dat bleek een verstuiking en is inmiddels helemaal over.

 

Omschrijving vanuit de shelter

Blij is de overheersende karaktereigenschap bij Jarvis. Hij is een hele vrolijke, vriendelijke jongen. Jarvis vindt bezoek van vrijwilligers heel gezellig, hij gaat graag mee wandelen en laat zich flink knuffelen. Honden vindt hij ook leuk, hij kan het met alle shelterhonden goed vinden en speelt graag. Jarvis is onlangs naar het huis van Tony & Diane gegaan voor de kattentest en is met glans geslaagd. Ook het ritje in de auto was voor Jarvis geen enkel probleem, hij gedroeg zich rustig en werd niet wagenziek. 's Ochtends is de kennel van Jarvis bijna altijd schoon. We verwachten dan ook dat hij vlot zindelijk kan worden.