Home » JANICE

1408

groen-54.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: 1 maart 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: volgens de dierenarts in Plovdiv is ze een huskykruising

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Janice

Op sommige honden wordt je op slag verliefd. Janice is zo'n hond. Zij is zo'n open, vrolijke persoonlijkheid dat ze in een oogopslag iedereen voor zich wint, zelfs de dierenartsen in Plovdiv zijn gek op haar! Voor zo'n enthousiaste hond zoeken we ook een dito baas. Iemand die graag veel onderneemt met zijn hond en haar niet opsluit in een bench, liever nog, helemaal niet alleen laat, maar zorgt voor hondsgezelschap of een goed oppasadres voor als ze anders alleen zou moeten zijn. Een uurtje alleen zijn moet kunnen, maar moet bij Janice langzaam worden opgebouwd, ze houdt namelijk heel erg van gezelschap! Katten zijn voor haar geen goede maatjes, daar wil ze achteraan. Met wat ouderen kinderen zal ze prima samen kunnen, heerlijk als ze mee mag spelen en met ze op pad kan. Janice's leeftijd moet nog worden geschat, maar ze is zeker nog geen jaar oud.

Hoe Janice bij RSDR is gekomen

8-10-17 Janice is hoogstwaarschijnlijk gedumpt. Tysan, één van de jongens zat op een terrasje toen zij naar hem toe kwam. Ook zag hij dat ze achtervolgd werd door een aantal reuen.

Janice is een heel lief teefje en mensgericht. 

Olaf en Hanneke de vrijwilligers die in de shelter waren gingen naar Plovdiv om dieren te laten steriliseren en castreren zij hebben Janice gelijk meegenomen en haar laten steriliseren.