Home » JACK(2)

1312

geslacht:    mannelijk

geboren: ± 8 november 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 55 cm, 20 kg

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Jack

Jack heeft weinig last van zijn slechte start. Hij voelt zich thuis in de shelter met de andere honden en is vriendelijk voor mensen. Jack loopt al goed mee aan de lijn en vindt het leuk om de trap naar de zolder op en af te lopen. Iedere rescue hond heeft wat tijd nodig om zich aan te passen na aankomst in Nederland en bij Jack zal dat net zo zijn. Dus ook voor hem zoeken we mensen die daar begrip voor hebben.

Hoe Jack bij RSDR is gekomen

21 februari 2017  Er werd ons gezegd dat een vrouw pups gedumpt had en of wij konden helpen. Helaas kan/mag RSDR momenteel geen dieren opnemen in de shelter i.v.m. aanvraag shelter registratie. Dit werd ook tegen die persoon gezegd. Even later reed er een auto voor de poort waar twee zakken uit werden gegooid. Hierin bleken drie pups te zitten.

In één van de zakken was een pup verschrikkelijk aan het gillen dus werd de zak direct open gemaakt de pup ging gelijk in de aanval beet en rende in paniek weg. 
De pups waren helemaal in paniek en zijn tijdelijk in de voorraad container geplaatst om tot rust te komen. De volgende dag ging het al iets beter.

Candy / Teef

Paxton / Reu

 

25 februari 2017 Paxton is de pup die gevlucht was hij bleef dicht bij de shelter en het is gelukt om ook hem te vangen, hij is nu ook veilig.De pups maken het goed en zijn nu van de schrik bekomen.