We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » HENRY

1157

geslacht: mannelijk
geboren: ± 15 augustus 2016
gesteriliseerd/ gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte:  55 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja


Beschrijving vanuit de shelter

Henry is een vrolijke en vriendelijke jongen. Hij houdt van spelen met de andere honden. Aangezien hij zijn hele leven al in het asiel verblijft, zal hij na adoptie ongetwijfeld nog wel veel moeten leren. Meer weten over hem? informeer gerust!

Hoe Henry bij RSDR is gekomen

29 september 2016 - Mamadog is een straathond, zij verblijft al een tijdje buiten bij het woonhuis van Tony en Diane en komt dagelijks voedsel halen maar was niet te benaderen. Sinds kort laat zij toe dat zij geaaid wordt en lukte het om haar een halsband om te doen. Ze wisten al weken dat zij pups voedde maar ondanks veel zoektochten waren ze nergens te vinden.

Diane hoorde die middag ineens pups buiten bij het huis piepen. Ze waren bang dat de pups dood gereden zouden worden door passerende auto's dus besloten Tony en Diane ze te vangen. Gelukkig gingen  de pups liggen en konden ze daardoor makkelijk gevangen worden. Later ging Mamadog terug naar het bos en kwam terug met nog een pup en bracht deze zelf bij Diane, alsof ze wist dat ze daar veilig waren. Vanaf dat moment kon ook Mamadog aangehaald worden.

 

MamaDog / moeder

Eloi / Reu

 

Dee / Teef /