Home » FLOSSIE

1363

geslacht: vrouwelijk

geboren: januari 2016

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Flossie

Omdat er geen kennels meer beschikbaar zijn, woont Flossie in de staffroom. Daardoor komt ze in contact met heel veel honden die in de shelter door de gangen racen, maar ook met katten die af en toe de staffroom binnen lopen. De staffroom is een centrale plek in de shelter, waar regelmatig mensen inlopen voor een kop koffie of overleg, waar de lunch gegeten wordt en waar de jongens slapen die nachtdienst hebben. Hierdoor is Flossie meer gewend dan de honden die in een kennel zitten en verwachten we dat ze zich in Nederland snel aan zal passen. Flossie loopt goed mee aan de lijn en schrikt niet van passerende auto's. Flossie is een opgewekt, pittig hondje die zich de kaas niet van haar brood laat eten. Ze kan prima samen met andere honden, maar geeft zeker haar grenzen aan. Flossie houdt van aandacht en komt graag knuffels vragen. We denken dat ze zich ook bij wat oudere kinderen thuis zal voelen die er rekening mee houden dat ze af en toe haar rust nodig heeft.

Update

Alles is goed met Flossie, geen verwondingen alleen moe, heel erg moe. De dierenarts adviseerde om haar gelijk te laten steriliseren wat ook gedaan is. 

Hoe Flossie bij RSDR kwam

23 mei 2017: Op weg naar de opvang vanmorgen zagen we de moeder die haar pups onder de trap in Elhovets had gekregen. Ze lag aan de kant van de weg en heeft overduidelijk veel pijn . Ze was al een paar dagen niet gezien en een man zei dat ze net  verscheen voor we aankwamen. We gaan vanmorgen toch naar Provets, dus we hebben haar gelijk meegenomen.

 

Corner / reu

Elf  / Teef

Puch / Reu

Vinny / Reu

Wills / Reu