We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » ELVIN

1201specialcare-118.jpg

geslacht: mannelijk
geboren: ± 4 september 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: kleine middelmaat
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem
kan bij katten: onbekend


Beschrijving vanuit de shelter

Elvin is een leuke, enthousiaste hond die graag een knuffel komt halen bij de mensen in het asiel. Zijn broers en zussen zijn al geadopteerd, op zus Luna na. 

Hoe Elvin bij RSDR is gekomen

8 oktober 2016 Het begon al donker te worden toen medewerker Kristofar een doos met pups vond bij een vuilcontainer. Hij belde in paniek Diane en Tony op, die gelijk op weg zijn gegaan om ze op te halen. De pups hadden zeker de ochtend niet gehaald. De kans dat vossen ze te pakken zouden krijgen of doodgereden zouden worden op de drukke weg, was groot. Elvin is een van die pups.

update 21 oktober 2016 In de afgelopen weken  zijn 18 pups opgenomen in de shelter.  Wij weten zelden waar ze vandaan komen of dat zij infecties of ziekten bij zich dragen. Het blijkt nu dat de pups besmet zijn met Parvo en ze zijn erg ziek, een paar zijn al overleden en anderen vechten voor hun leven.

update 25 oktober 2016 Bodhi, Che, Elvin, Eros, Luna en Yuna hebben Parvo overwonnen en zijn terug in de opvang, Luna is mee naar het woonhuis omdat zij het ziekste was van alle pups en meer tijd nodig heeft om aan te sterken. Nu ze Parvo overwonnen hebben zijn ze heel hun leven immuun . 

Bodhie / Reu

Che / Reu

Eros / Reu

Luna / Teef

Yuna / Teef