Home » ELSIE opvang NL

1444

geslacht: vrouwelijk

geboren: 2015

gecastreerd/gesteriliseerd: nee

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 60 cm

gevaccineerd:  ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Schagen


Update opvanggezin november

Pleeghond Elsie is echt amazing!! Wat zij heeft meegemaakt is echt verschrikkelijk. Vastgebonden aan een hek, haar pups in zakken gedumpt. Gevonden zwaar vermagerd, gewond en onder de parasieten. Kijk haar nu! Ze blaakt van gezondheid, haar vacht wordt iedere dag glanzender en ze is al volledig huishond. Ze voelde zich zo snel thuis! Ze is vreselijk lief. Bij een hond met zo'n verleden zijn angsten en problemen heel normaal maar bij Elsie is het alsof er nooit iets gebeurd is. Elsie zoekt een huis met veel gezelligheid, ze is dol op (wat grotere) kinderen om tegen aan te kruipen en mee te spelen, en neem maar lekker veel vrienden mee naar huis! Gezellig!  Elsie heeft alles wat je maar kunt verwachten van een hond en zal een super aanvulling zijn voor een gezin. Natuurlijk mag ze bij ons blijven zolang dat nodig is maar er zitten nog andere hondjes op ons te wachten dus we hopen dat ze snel een baasje vindt. Elsie is zindelijk en gaat graag mee wandelen. We zijn flink aan het oefenen, ze gaat al zitten voordat ze wordt aangelijnd en ze snapt steeds beter dat ze op de stoep moet lopen. Ze begrijpt het woordje 'nee', maar geniet van complimentjes. Elsie is waaks als er mannen binnen komen, verder is iedereen welkom en buiten begroet ze mensen enthousiast. Ze gaat overal mee naar toe, visite, winkelcentrum, voetbal. Allemaal geen probleem voor haar. Elsie is een superleuke gezinshond.


Update opvanggezin oktober

Zo, Elsie heeft haar vuurdoop gehad en is al mee geweest naar haar eerste voetbalwedstrijd en deed het daar uitstekend. Ze was nergens bang van en stapt vol vertrouwen op mensen af in de hoop dat ze haar misschien een aai geven. Deze kanjer is goed met andere honden en ook met katten. Kleine kinderen heeft ze nog niet ontmoet, maar pubers zijn alvast geen probleem. Elsie is ook al hard op weg om zindelijk te worden. Echt een heerlijke hond die in verschillende gezinssituatie een geweldige aanvulling zal zijn.

 

Omschrijving Elsie

Deze dame heeft het zwaar gehad, maar heeft zich niet laten kennen. Elsie is er helemaal bovenop gekomen en is een stabiel teefje die zich niet van de wijs laat brengen. Elsie komt in een opvanggezin waar ze mee gaat naar de voetbaltraining en andere gezellige dingen gaat ondernemen. Een druk gezin is voor Elsie alleen maar gezellig. Ze moet natuurlijk nog wel alles leren, net als iedere andere rescue hond. We zien daar echter geen problemen, Elsie is een pientere hond en heeft een rustig, mensgericht karakter.

Hoe Elsie bij RSDR is gekomen

26-4-2018 Tony en Diane kregen van de jongens twee video's toe gestuurd. Een van dat er pups gedumpt waren in een doos bij de shelter. Even later een tweede video van mensen bij de shelter met pups in zakken in emmers. 

Later op de dag ontdekten ze een teefje vastgebonden vlak bij de plek waar een doos met pups was gevonden en dachten dat is de moeder. Maar het blijkt dat zij de moeder is van de pups in de zakken die gedumpt zijn bij de shelter. 

Zij is erg timide, is erg mager, heeft kale plekken om haar nek van een ketting, zit onder de vlooien en is heel erg mager en vuil.

26 april 2018

Arty / Reu

Nellie / Teef

Sansa / Teef

Senna / Teef