Home » ELOI

1156

specialcare-147.jpg

geslacht: mannelijk

geboren: ± 15 augustus 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte:  middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving

Eloi is helemaal gezond verklaard en heeft al zijn vaccinaties gehad.

Eloi is een superlief en vriendelijk kereltje, hij houd van spelen en ravotten zoals alle pups op deze leeftijd doen.

12-11-2016 Eloi is nu 4 kilo en 33cm hoog

update 11 januari 2018, Eloi begon ineens aan zijn staart te bijten zo erg dat wij besloten hem een kap om te doen om het te laten genezen, hier kon hij niet tegen. Bij een bezoek aan de dierenarts  besloot deze helaas dat het beter was de staart te verwijderen. 

 

update 5 november 2016, De pups hebben een tijd bij de dierenarts vertoeft ivm het Parvo virus, gelukkig hebben zij het overleefd en zijn terug in de shelter.

Ze doen het heel erg goed zijn gezond, vrolijk en het liefst spelen ze heel de dag.

Hoe Eloi bij RSDR is gekomen

 

29 september 2016 - Mamadog is een straathond, zij verblijft al een tijdje buiten bij het woonhuis en komt dagelijks voedsel halen maar was niet te benaderen. Sinds kort laat zij toe dat zij geaaid wordt en lukte het om haar een halsband om te doen.
Zij bracht haar pups de heuvel af uit het bos. We wisten al weken dat zij pups voedde en maar ondanks veel zoektochten waren ze niet te vinden.

En dan ineens op 29 september in de namiddag hoorde Diane puppies buiten bij het huis en toen werd het een emergency redding om de pups te vangen voordat ze dood gereden zouden worden door passerende auto's. Gelukkig gingen  de pups liggen en konden makkelijk gevangen worden. Later ging Mamadog terug naar het bos en kwam terug met nog een pup en bracht deze bij Diane.

Nu kunnen wij Mamadog ook veilig aanhalen en zullen haar snel naar de dierenkliniek brengen en laten steriliseren.

MamaDog / moeder

Henry / reu

 

Dee /  teef