Home » sponsor een hond/kat

SPONSOR EEN RSDR HOND/KAT

>Sponsor a Dog or cat<

Het sponsoren van een hond / kat is een regeling om ervoor te zorgen dat er genoeg geld is  elke maand om de vele honden te eten te geven. Sommige van deze honden werden zo zwaar mishandeld dat ze geen vertrouwen hebben en veel  problemen. Deze honden zullen bij ons blijven voor de rest van hun leven.

VASTE BEWONERS RSDR

Andere honden/katten zijn bij ons voor enkele maanden totdat ze klaar zijn voor adoptie en het geluk hebt geadopteerd te worden en een fijn thuis krijgen.

Ook de honden/katten die nog op de straat leven mogen wij  niet vergeten. Velen van hen zijn bang en hongerig. We hebben geen ruimte in de opvang voor allemaal het zijn er zo veel, maar in ieder geval kunnen wij ervoor zorgen dat ze eten hebben.

Dit is een co-sponsorschap regeling waarbij sommige honden/katten worden gesponsord door meer dan één persoon en sommigen hebben nog geen  een sponsor.

Sponsoring is € 10,oo  per maand en het kost ongeveer twee sponsors om de kosten voor elke hond/kat te dekken. Door het sponsoren van een hond/kat helpt u ons om de honden/katten eten te geven in de opvang en de honden/katten te kunnen blijven voeren buiten de opvang die op straat leven.

Als uw sponsor hond/kat het geluk heeft en geadopteerd wordt hebt u de mogelijkheid om een andere hond/ kat te sponsoren of te annuleren.