Home » DEE(2)

1158

specialcare-148.jpg

geslacht: vrouwelijk

geboren: ± 15 augustus 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte:  middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving vanuit de shelter

Dee kijkt graag de kat uit de boom. Ze is heel graag bij andere honden en volgt hun voorbeeld in het contact met mensen. Ze is dus niet zo onbevangen als haar puppen vriendjes en we plaatsen haar graag bij een andere hond waar ze een voorbeeld aan kan nemen. Dee zou graag willen wonen bij mensen zonder kinderen die al ervaring met honden hebben.

Dee is helemaal gezond verklaard en heeft al haar vaccinaties gehad.

12-11-2016 Dee is nu 7 kilo en 37cm hoog.

update 5 november 2016, De pups hebben een tijd bij de dierenarts vertoeft ivm het Parvo virus, gelukkig hebben zij het overleefd en zijn terug in de shelter.

Ze doen het heel erg goed zijn gezond, vrolijk en het liefst spelen ze heel de dag.

Hoe Dee bij RSDR is gekomen

29 september 2016 - Mamadog is een straathond, zij verblijft al een tijdje buiten bij het woonhuis en komt dagelijks voedsel halen maar was niet te benaderen. Sinds kort laat zij toe dat zij geaaid wordt en lukte het om haar een halsband om te doen.
Zij bracht haar pups de heuvel af uit het bos. We wisten al weken dat zij pups voedde en maar ondanks veel zoektochten waren ze niet te vinden.

En dan ineens op 29 september in de namiddag hoorde Diane puppies buiten bij het huis en toen werd het een emergency redding om de pups te vangen voordat ze dood gereden zouden worden door passerende auto's. Gelukkig gingen  de pups liggen en konden makkelijk gevangen worden. Later ging Mamadog terug naar het bos en kwam terug met nog een pup en bracht deze bij Diane.

Nu kunnen wij Mamadog ook aanhalen en zullen haar snel naar de dierenkliniek brengen en laten steriliseren.

MamaDog / moeder

Henry / Reu / 

Eloi / Reu /