We hebben goed nieuws! Na een lange periode van stilte, kunnen er binnenkort weer honden naar Nederland komen! Mail ons voor meer info.

Home » BOUNCER

12243-355.jpg

geslacht: mannelijk
geboren: ± 1 oktober 2015
gecastreerd/gesteriliseerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar
grootte : 68cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats:  Rudozem
kan bij katten: ja


Beschrijving

Sommige honden zijn helemaal toe aan een eigen thuis. Zo ook Bouncer. Hij is super vrolijk en vriendelijk naar iedereen die hij tegenkomt. Ook met andere honden kan hij het goed vinden. Hij is erg speels en lekker actief. Omdat hij ook nog eens best groot is, plaatsen we hem bij voorkeur niet bij kleine hondjes.maar een stoer klein hondje die ook van veel spelen houdt kan bij Bouncer prima.
Hij heeft een kattentest gehad en hij reageerde heel goed op de shelterkat. Hij gaat ontzettend graag mee wandelen, kan wel wat trekken aan de lijn. Natuurlijk moet hij nog aan veel dingen wennen, maar dat is ook niet gek als je net op tijd uit een dodingsstation bent weggehaald. Op dit moment woont Bouncer in een buitenkennel, maar toen hij in een binnenkennel verbleef, was zijn kennel 's ochtends altijd schoon. We denken dan ook dat hij snel zindelijk kan worden. Bouncer is graag buiten en heeft vanwege zijn formaat wat ruimte nodig. We zoeken voor hem daarom een huis met tuin. Actieve baasjes die veel willen wandelen en ondernemen met hun hond, zouden perfect zijn.

Bouncer was eigenlijk al geadopteerd, maar toen stopten de ritten tijdelijk en was zijn kans verkeken. Het is een ontzettend leuke hond dus hopelijk vertrekt hij nu gauw naar Nederland of België.

Hoe Bouncer bij RSR is gekomen

22 oktober 2016 werd er door verschillende mensen aan Tony en Diane gevraagd om twee honden weg te halen uit het Kardzhali asiel (dit is een dodingsstation). Zij vertelden dat deze honden het niet erg lang meer zouden overleven.

Toen Tony en Diane bij dat asiel waren, viel hun nog een hond op. Dit reutje bleek pas een paar dagen in dat asiel te zijn. Hij had verschrikkelijke open, bloedende wonden op zijn hoofd, poten en in zijn liezen, veel littekens maar ook veel recente wonden die  aan het genezen waren. Hij zat helemaal achterin de kennel en was verschrikkelijk bang. Niet gek als je bedenkt wat hij heeft moeten doormaken in dat asiel waarschijnlijk. Na enkele minuten was hij dapper genoeg om naar Diane toe te komen toen ze hem liefkozen riep. Hij was echter zo bang dat hij zichzelf helemaal onder plaste. Tony en Diane konden hem niet achter laten daar want ze wisten dat hij dan snel zou sterven. Ze hebben hem naar de auto gedragen. Eenmaal in de RSDR shelter sprong hij enthousiast tegen de autodeur en blafte hij voor een aai en aandacht. Wat was hij zichtbaar opgelucht daar weg te zijn.