Home » COLE opvang NL

12653-352.jpg

geslacht: mannelijk
geboren: 2 november 2016
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 62 cm(gemeten 20-2-20)
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: opvang NL
plaats: Horst


zindelijk: ja
kan bij katten: ja
bij honden: ja
bij kinderen: ja vanaf 5 jaar


Beschrijving

Cole verbleef sinds pup af aan in het asiel en nu sinds kort bij een pleeggezin in Horst. Hij is ontzettend lief en kan heel goed speuren. Een training daarin zou dus geweldig voor hem zijn. Buiten heeft hij een sterk jachtinstinct maar in huis is Cole rustig. Ook is hij zindelijk. Hij kan heel goed opschieten met andere honden en ook katten zijn geen probleem, al vergt dat wel enige begeleiding soms vanwege zijn jachtinstinct ;) Cole is gewend aan (oudere) kinderen en zou een fijne aanwinst zijn voor een leuk, niet al te druk, gezin.  

De moeder van Cole en zijn broer en zus wonen inmiddels ook in Nederland. Hopelijk vind Cole ook snel een eigen mandje.


Hoe Cole bij RSDR is gekomen

2016 Tony gaf al ongeveer 2 weken een moederhond te eten, maar het lukte niet om haar vertrouwen te winnen. Haar vangen en meenemen was ook geen optie aangezien ze duidelijk ergens pups had.  Tony heeft geprobeerd haar te volgen maar zij was veel te snel. Gelukkig raakte ze niet in paniek.

13 december 2016 kreeg Tony een bericht van een van de lokale bewoners Rosi, zij had ontdekt waar de moeder en haar pups zich verstopt hadden. Gelukkig konden ze toen moeder en pups veilig vangen en naar het asiel brengen. Cole was een van deze pups.

 

Clover / moeder

    Nat / Reu   

Quinn / Teef