Home » CHE opvang NL

1203

geslacht: mannelijk

geboren: ± 4 september 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 34 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Lekkerkerk


Beschrijving Che

Che is een vrolijk hondje dat klein is gebleven. Hij vindt het gezellig om mee te gaan wandelen en heeft al wat geoefend met aan de lijn lopen. Verder moet hij in principe nog alles leren en kent hij nog niets van het Nederlands leven. Hij zal tijd nodig hebben om te wennen.

Met zijn 'tien voor twee' pootjes is Che een grappige en schattige verschijning. Hij heeft er geen last van. Naar buiten staande pootjes komen wel meer voor bij kleine honden en worden ook wel eens 'Queen Anne' pootjes genoemd naar de meubelen uit die periode.

 

Update 12-11-2016

Che is helemaal gezond verklaard, er is niets meer van te merken hoe ziek hij was.
Che  is een vrolijke, ondeugende en speelse jongen, vind het geweldig om te rennen en te spelen met zijn broertjes en zusjes.

Hij heeft zijn vaccinaties gehad en is beschikbaar voor adoptie. Che is nu 3 kilo en 23cm hoog.

Update 25-10-2016

Bodhi, Che, Elvin, Eros, Luna en Yuna hebben Parvo overwonnen en zijn terug in de opvang, Luna is mee naar het woonhuis omdat zij het ziekste was van alle pups en meer tijd nodig heeft om aan te sterken.
Nu ze Parvo overwonnen hebben zijn ze heel hun leven immuun . 

update 21 oktober 2016 In de afgelopen weken  zijn 18 pups opgenomen in de shelter, hiervan weten wij niet waar zij vandaan komen. Wij weten ook nooit of zij infecties of ziekten bij zich dragen. Het blijkt nu dat de pups besmet zijn met Parvo en erg ziek, een paar zijn al overleden en anderen vechten voor hun leven.
Tot nu van deze pups is Emy helaas  overleden.

Hoe Che bij RSDR is gekomen

8 oktober 2016 Een Doos met pups gevonden door onze eigen Kristofar, het begon al flink donker te worden. Hij was onderweg naar de winkel en vond de doos bij de vuilcontainers. Hij belde in paniek Diane en Tony, die zijn gelijk op weg gegaan om ze op te halen. De pups hadden zeker de ochtend niet gehaald, als de vossen ze niet te pakken zouden krijgen dan zouden ze zijn gaan zwerven en dood gereden op de drukke weg.

Bodhi / reu

GERESERVEERD

Elvin /reu

 

Eros /reu

 

Luna / teef

 

Yuna / teef