Home » CHARLOTTE opvang NL

1483

geslacht: vrouwelijk

geboren: 3 maart 2017

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Omschrijving Charlotte

Op sommige honden is niets, maar dan ook helemaal niets aan te merken. Charlotte is zo'n hondje. Lief in het kwadraat, blij en aanhankelijk. Goed met kinderen. Goed met andere honden en ja zelfs goed met katten. Charlotte is een geweldig leuke gezinshond! Net als alle andere rescuehonden zal ze nog moeten leren hoe zich te gedragen in huis. Met de juiste begeleiding zal ze zich snel aanpassen.

Hoe Charlotte bij RSDR is gekomen

December 2018 Wij brachten deze super lieve hond elke dag eten in de buurt bij de winkels in Elhovets waar zij rond scharrelde, vlakbij de shelter.

Zij had duidelijk pups die zij ergens had verstopt. Vlak voordat Diane en Tony op familie bezoek naar Engeland gingen hebben Monika en Tysan de zorg overgenomen. Toen Diane en Tony terug in Bulgarije waren merkten zij dat zij geen melk meer had.  Tysan is toen gaan vragen in de winkels aan een oude vrouw waar haar pups waren gebleven. Deze vertelde dat ze in een emmer meegenomen waren naar de rivier en Charlotte was verdwenen. Volgens Monika werden de honden steeds verjaagd bij de winkels.

Charlotte dook gelukkig weer op maar nu bij de shelter en de jongens zijn haar daar gaan voeden en ze ging niet meer weg. Dan één van de jongen vertelde dat ze s'nachts binnen in zijn caravan sliep en op de dag verbleef bij de zwerfkatten buiten.  Zelfs als Dan bij Diane en Tony thuis was ging ze niet weg en bleef bij de caravan.