Home » CHARLIE

handicap-47.jpg

geslacht: mannelijk

geboren: ± oktober 2014

gesteriliseerd/gecastreerd: nee

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


Beschrijving

update 19 mei 2017 Het gaat heel goed met Charlie, hij loopt zelfs een klein stukje helemaal zelfstandig. 

update 30 oktober 2016 Het gaat heel goed met Charlie,Liam heeft hem meegenomen voor een kleine wandeling en hij genoot zichtbaar

Charlie verblijft in de personeelsruimte en laat zich door alle jongens verwennen.

update 27 oktober 2016 Charlie is nu een paar dagen bij ons, hij was voor oud vuil gedumpt in een greppel om te sterven. Sindsdien hebben twee dierenartsen gezegd dat hij geen kwaliteit van leven heeft. Na een paar dagen rust is de rolstoel weer omgedaan hij is te groot maar kijk eens naar hem.  Morgen worden zijn maten opgenomen en zijn rolstoel op maat besteld.

Hoe Charlie bij RSDR is gekomen

Charlie is op 23 oktober 2016 bij RSDR gekomen.Hij  werd gevonden in een greppel, niet in staat om te bewegen met een gebroken rug.

De mensen die hem vonden brachten hem naar een dierenarts en ze kregen het advies om het in te laten slapen. Ze namen contact op met Liam en vroegen of we konden helpen.

Liam wilde ook niet opgeven. hij regelde dat hij werd meegenomen naar Provets. Op zondag heeft Liam hem opgehaald en weer bevestig dat hij twee gebroken ruggenwervels heeft, zijn achterpoten zijn verlamd.

We waren niet zeker over zijn toekomst en wisten niet wat de kwaliteit van zijn leven zou zijn, maar we hebben nu geprobeerd hem in een rolstoel en hij nam dit zeer goed op.

De rolstoel die we gebruiken is te groot, dus we moeten nu voor hem een eigen rolstoel zien te krijgen.