Home » CANDY(2) opvang BE

13133-356.jpg

geslacht:  vrouwelijk
geboren: ± 8 november 2016
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 48 cm
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: opvang België
plaats: Voorde


zindelijk: ja
kan bij katten: ja
kan bij honden: ja
kan bij kinderen: ja v/a 8 jaar
loopt aan de riem: goed


Beschrijving

Candy verblijft sinds kort in een pleeggezin in België. Ze is al zindelijk en slaapt 's nachts in de bench. Ze loopt graag en goed mee aan de riem en vind het fijn haar energie zo kwijt te raken. Ze houdt van knuffelen en aandacht maar vind nieuwe situaties nog wat spannend. Andere honden vind ze erg leuk en kan ze goed mee opschieten. Qua uiterlijk lijkt ze best wel op een beagle en ook ga formaat heeft ze daar veel van weg. Ze is niet veel groter.

 


Hoe  Candy  bij RSDR zijn gekomen

21 februari 2017  Er werd ons verteld dat een vrouw pups gedumpt had en toen werd er gevraagd of wij konden helpen. Helaas mag RSDR momenteel geen dieren opnemen in de totdat de shelter geregistreerd is en de verbouwingen klaar zijn. Even later reed er een auto voor de poort en gooide 2 zakken uit de auto. Hierin bleken 3 pups te zitten. In één van de zakken was een pup verschrikkelijk aan het piepen dus werd de zak direct open gemaakt. De pup ging gelijk in de aanval beet om zich heen en rende in paniek weg. 
De andere pups waren ook helemaal in paniek en zijn tijdelijk in de voorraad container geplaatst om tot rust te komen. De volgende dag ging het al iets beter.

25 februari 2017 De andere pup die gevlucht is, bleef in de buurt van het asiel en kon gelukkig gevangen worden. Hij is Paxton genoemd en hij verblijft nu veilig in het asiel. De andere pups maken het ook goed en zijn van de schrik bekomen. 

 

Jack / Reu

Praxton / Reu