Home » BUTTON opvang NL

1433

geslacht:  vrouwelijk

geboren: 20 januari 2018

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

grootte: 9kg 35cm op 13 sept 2018

ras: kruising(onherleidbaar)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Horst


Update opvanggezin oktober 2018

Button is soms een boefje, maar meestal heel lief en ach, als ze dan een keer ondeugend is geweest, laat haar vertederende blik je gelijk haar streken vergeten. Button voelt zich het beste thuis in een rustige omgeving. Ze gaat graag wandelen en loopt al goed mee aan de lijn. Button is super met andere honden, een maatje om mee te spelen zou geweldig voor haar zijn. Ze is echter ook heel graag bij haar baasje. Ze is wat terughoudend naar mannen, maar als een man daar tijd en energie in wil stoppen, komt dat helemaal goed. Het alleen thuisblijven moet bij Button langzaam worden opgebouwd. We zoeken voor haar een rustig huishouden met ervaring met (rescue)honden. Button is zindelijk, komt als je roept en laat zich makkelijk aanlijnen. 

 

Omschrijving Button

Dit vrolijke meisje is heel aanhankelijk. Ze komt graag bij je kroelen en vraagt daar zelf om. Button is een onderzoekende pup, met wat gepaste terughoudendheid. In het opvanggezin krijgt ze de tijd en ruimte om zich verder te ontwikkelen, maar Button is ook echt klaar voor haar 'for-ever home'. Net als iedere andere rescuehond zal Button wat tijd nodig hebben om zich in haar nieuwe thuis helemaal op haar gemak te voelen.


Hoe Button bij RSDR is gekomen

3 Maart 2018 werd onder het raam van de quarantaine ruimte een doos gevonden. Hierin bleken 8 kleine pups te zitten.

Helaas hangen daar geen camera's. Wie de doos gedumpt heeft weten wij niet. Het is heel triest, het is winter en de temperatuur ligt ver onder nul.

Button is één van deze pups.

 

 

Faith / Teef

Lisa / teef

Ghost / Reu

Sean / Reu

Watson / Reu

Frankie / Reu