Home » BOUNCER

1224

geslacht: mannelijk

geboren: ± 1 oktober 2015

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar

grootte : 68cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats:  Rudozem


Beschrijving

Bouncer is ondanks wat hij allemaal heeft meegemaakt in zijn jonge leven een hele lieve vriendelijke jongen. Met de jongens in de shelter en de andere honden kan hij het goed vinden.
Hij heeft een kat test gehad en hij deed het fantastisch geen enkel probleem.

Natuurlijk moet hij nog aan veel dingen wennen, maar dat is ook niet gek als je net op tijd uit een dodingsstation bent weggehaald.

Hoe Bouncer bij RSR is gekomen

22 oktober 2016 werd er aan Tony en Diane gevraagd om twee hond weg te halen uit de Kardzhali asiel(dit is een zogenaamd dodingsstation), door twee verschillende mensen. Zij vertelde dat deze honden het niet erg lang meer zouden overleven.

Toen Tony en Diane binnen waren is dat asiel, viel hun nog een hond op(Bouncer), deze bleek nog maar een paar dagen in de shelter te zijn. Hij had verschrikkelijke open bloedende wonden op zijn hoofd en poten en in zijn liezen, veel littekens en wonden die  aan het genezen waren. 

Hij zat helemaal achterin de kennel en was verschrikkelijk bang.

Na enkele minuten was hij stoer genoeg om naar Diane toe te komen, ondanks zijn verschrikkelijke angst hij plaste zich helemaal onder.
Tony en Diane konden hem niet achter laten hij zou zeker snel sterven en droegen hem naar de auto.

Eenmaal in de RSDR shelter sprong hij tegen de autodeur en blafte voor een aai en geen 1 keer heeft hij geprobeerd te bijten.