Home » BORA opvang NL O/H

1311

geslacht: vrouwelijk

geboren: 18 november 2016

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 52 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Kerkdriel


Update opvanggezin 8 december 2018

Lieve Bora vindt het soms toch nog wel wat spannend. Smalle doorlopen en mannen in huis daar kan ze nog bang van worden. Aan de andere kant laat ze ook haar vrolijke blije zelf zien. Ze is dikke maatjes met onze 8-jarige dochter en de andere honden in huis. Bora is zindelijk en voor mensen die nog wat tijd en energie in haar willen steken, klaar om geadopteerd te worden.


Omschrijving Bora

Van de meeste honden in de RSDR shelter kunnen we onmogelijk zeggen welke rassen erin zitten. Ze zijn allemaal een gevolg van natuurlijke selectie en kruisingen van generaties kruisingen. Bora springt er echter uit, zij lijkt wel heel veel op een labrador. Ze heeft de bouw, de brede lach en de altijd kwispelende staart. Daarbij wil ze ook nog op haar buik geaaid worden, is ze onderdanig en niet snel uit het veld te slaan. Bora is goed met andere honden en kan ook prima met katten. We denken dat Bora in hele leuke gezinshond zal zijn. 

Hoe Bora bij RSDR is gekomen

10 februari 2017, Diane en Tony vonden deze pups langs een drukke weg, zij waren gedumpt in een kartonnen doos. Iemand had een brood voor ze achter gelaten.

Wouter / Reu

 

Daffer / Reu