Home » BONITA opvang NL

648

groen-60.jpg


Update opvanggezin 

Van sommige honden staan we met verbazing te kijken hoe vrolijk ze uit de bus stappen en hoe makkelijk ze zich aanpassen. Bonita vond het hartstikke gezellig op de adoptiedag, liet zich graag door iedereen aaien, ook door een 12-jarige. Tegen alle honden was ze lief. Op weg naar het opvanggezin ging ze rustig slapen in de auto en thuis vond ze al snel een fijn mandje om in weg te dutten. Bonita heeft de hele nacht goed geslapen, 's ochtends werd haar opvangmoeder met een vrolijk kwispelstaartje begroet. Bonita heeft haar behoeften netjes buiten gedaan en loopt keurig mee aan de lijn. 

Wie geeft deze lieverd nog een paar goede jaren? Bonita is zo lief! Ze heeft een goed leven verdiend en is een gezellig maatje.

Omschrijving vanuit de shelter

Bonita is een heel lief en aanhankelijk teefje, dit ondanks dat zij verschrikkelijk is mishandeld en heeft moeten vechten voor haar pups en zichzelf.  Bonita zou heel graag een eigen mand willen, veeleisend is ze niet. Gewoon een rustig plekje, waar ze op haar eigen tempo zichzelf mag zijn. Bonita kan met andere rustige honden en katten. Konijnen en Bonita zijn geen goede combinatie, daar wil ze uit alle macht achteraan. Bonita blijft dan ook beter aan de lijn, maar dat moet geen probleem zijn, want ze loopt netjes mee. Gezien haar geschiedenis plaatsen we haar niet bij kleine kinderen.

 

 

Hoe Bonita bij RSDR kwam 

Bonita  werd op 26-07-2013 samen met pups Chelsea, Shayla, Sweet, PJ, Rocket en Prince gered op straat. Bonita probeerde uit alle macht haar pups te verdedigen tegen een aantal kinderen en volwassenen die ze verschrikkelijk aan het mishandelen waren.  Eén van de pups was al dood. De mensen van RSDR hebben ze meegenomen naar het asiel waar ze tot rust konden komen. 

Chelsea / Teef

Shayla / Teef / 

Rocket / Reu

Prince / Reu / 

PJ /Reu / 

Sweet / Teef /