Home » BELLE opvang BE

1217


Belle is inmiddels gesteriliseerd dus hoeft gelukkig nooit meer pups te krijgen. Haar pups zijn allemaal geadopteerd maar zijzelf wacht helaas nog op een eigen mandje. Wil je meer van haar weten? Laat het ons gerust weten.

 

Hoe Belle en haar pups bij RSDR zijn gekomen.

19 oktober 2016 Rumen en Liam waren  op de terugweg vanuit Plovdiv waarzij bij de dierenkliniek waren geweest. Zij zagen langs de drukke weg ineens pups lopen.

Ze zijn gelijk gestopt om ze te helpen,  terwijl ze de pups in de auto aan het doen waren verscheen plotseling de moeder. Zij is heel erg vriendelijk en was blij om ons te zien. Er was helemaal geen probleem ze konden haar optillen en hebben haar ook in de auto gezet. Na nog even gecheckt te hebben of er niet meer pups in de omgeving waren zijn ze op weg gegaan naar de RSDR shelter.

De video 1 is in twee delen, eerste deel is de moeder zij is nerveus en even niet zeker over wat er allemaal gebeurd en het tweede deel laat haar zien de volgende morgen als ze opspringt om ons te zien en meer relaxt is. De pups zijn heel erg vriendelijk en zijn duidelijk aan menselijk contact gewend.
Als de pups in het wild geboren waren zouden ze proberen weg te rennen, daarom denken wij ook dat ze gedumpt zijn langs de drukke weg.

Jason /Reu / 

 

Taylor/ Reu / 

Sable / Teef /