Home » BARLEY herplaatsing SPOED

691

geslacht: mannelijk
geboren: ± 24-08-2013
gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: middel 20 kg, 55 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: opvang NL
plaats: Lelystad
in NL: vanaf 10-11-2016


kan bij katten: ja
kan bij honden: ja
kan bij kinderen: vanaf 10 jaar
zindelijk: ja

Met heel veel pijn in het hart heeft het baasje van Barley gevraagd hem te herplaatsen. Dit heeft niks met Barley te maken maar door omstandigheden kan het baasje niet meer goed voor hem zorgen. Barley is een echte lieverd, goed met oudere kinderen, katten en andere honden (hoewel hij niet alle honden leuk vind maar teefjes gaat meestal prima) is zindelijk en kan een paar uurtjes alleen thuis zijn. Hij maakt dan niets kapot in huis. Barley heeft een cursus gedaan en kent zijn basiscommando's. Nieuwe situaties kan hij soms wat spannend vinden dus we zoeken mensen die hier begrip voor hebben. Barley woont nu samen met meerdere honden bij zijn baasje in Lelystad en zal vanuit daar een nieuw thuis zoeken. 


Update opvanggezin 13-10-2016

Het gaat ontzettend goed met Barley! Zo'n makkelijke hond om buiten mee aan de lijn te lopen, hij trekt niet, loopt heel braaf mee. Geen moeite met verkeer. Even stoppen voor een knuffel? Ja graag! Barley vindt knuffelen heerlijk. Hij houdt er ook van om met andere honden te spelen en te rennen. Soms moet hij even wennen, maar als het ijs gebroken is, is het dolle boel. Inmiddels gaat Barley ook af en toe mee met de uitlaatservice en ook dat gaat goed. Hij vindt het ook leuk om mee te gaan in de auto, kijkt dan graag naar buiten. Barley is een hele leuke hond voor iemand die een (h)echt maatje wil.

Update opvanggezin 29-09-2016

Barley is echt een hele lieve hond, heel aanhankelijk en makkelijk in huis en tijdens de wandeling. Hij kan echter niet met alle reuen samen. Ook gaat hij achter katten aan als ze wegrennen, dus als hij bij katten geplaatst wordt, moeten dit katten zijn die zich niet uit t veld laten slaan. Barley zoekt een thuis waar hij niet of nauwelijks alleen hoeft te zijn, misschien met een andere hond die hem gezelschap houdt, maar het belangrijkste is dat hij iemand treft die graag een op een met hem bezig gaat. Samen wandelen, de natuur in, maar ook trainen, eventueel bij een hondenschool. Het is niet zo dat Barley overdreven actief is, het is meer dat hij graag bij mensen is. Samen relaxen in huis is ook prima. Barley maakt het zijn baas graag naar de zin in een rustige omgeving. Barley gedraagt zich rustig in huis en loopt keurig mee aan de lijn. We weten nog niet hoe Barley met kinderen is.

Update opvanggezin 19-09-2016

Barley is een hele lieve hond die graag wandelt en netjes met slappe lijn meeloopt. Hij vindt het gezellig met onze andere hond en de katten. Met de honden speelt hij nu al. 's Nachts slapen we nog bij hem, dat vindt hij prima, maar dat gaan we natuurlijk wel afbouwen. Hij gedraagt zich netjes in huis, is zindelijk.


Beschrijving van uit de shelter

Barley is vrolijk en speels. Je moet wel zijn vertrouwen winnen, maar heb je dat eenmaal, dan heb je een vriend voor het leven. Barley is goed met andere honden en kan ook bij katten geplaatst worden. Het filmpje van 7.12.2015 laat zien hoe hij op katten reageert.

Hoe Barley in de shelter kwam

Op 21 november 2013 kwam er een vrouw bij de shelter met 6 pups met de vraag of RSDR ze wilde opnemen en er een goed thuis voor wilde zoeken. Deze vrouw zorgde voor enkele honden van een oudere Bulgaarse vrouw die een paar straathonden had gered maar inmiddels in Amerika woont. Deze oudere vrouw maakt steeds geld over aan haar om voor haar honden te zorgen. Een van die honden was zwanger geworden.
De pups zien er heel goed uit hebben alle vaccinaties gehad en zijn helemaal gezond.

Dominic / Reu

Ted / reu

Charity / Teef

Tvebak / Teef

Zella / Teef