Home » BALDER HP

1331

geslacht:  mannelijk

geboren: ± 26 februari 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: ja

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: 57 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Zaandam

in NL: v/a 18 november 2018

 

Beschrijving

Balder is een prachtige, gevoelige jonge herder van 2 jaar die goed met katten kan opschieten. Op andere honden die hij tegenkomt reageert hij vriendelijk, alleen als ze te druk zijn voor hem dan vind hij dat niet fijn maar reageert dan nog steeds niet agressief maar eerder angstig. In huis is hij nu gewend de enige hond te zijn, maar een stabiel rustig maatje zou waarschijnlijk geen probleem zijn voor hem en kan hem mogelijk zelfs helpen met zijn ontwikkeling. Balder is namelijk pas een paar maanden in Nederland en woont nu voor het eerst in een echt huis. Hierdoor vind hij sommige dingen nog best spannend. Vooral mannen vind hij eng. De vrouw des huizes vertrouwt hij en hij geniet van haar aandacht. Hij maakt niets stuk als hij alleen thuis is en blaft of jankt niet. De basiscommando’s moet hij nog wel verder leren. Een rustig gezin zonder kleine kinderen of veel aanloop, in een huis met tuin waarin Balder lekker kan relaxen zou ideaal zijn. Aangezien er een baby op komst is  (wat veel drukte in huis en veel nieuwe situaties voor Balder zal opleveren), zijn de huidige baasjes van mening dat Balder ergens anders meer op zijn plek zou zijn.

Met goede (zachte) begeleiding, tijd en geduld zal je aan deze lieve hond een echt maatje voor het leven hebben. Balder is gecastreerd en voorzien van alle vaccinaties. Hij verblijft momenteel nog bij zijn baasje in Zaandam. De vaste adoptieprijs is 100 euro.


Hoe BALDER bij RSDR is gekomen

7 april 2017 Een straathond had een nestje gebaard onder een huis aan de rand van het bos. De pups zijn nu zo oud dat zij gaan rond zwerven, zij huilde om hun moeder die al een tijdje niet gezien was. Voor de pups is het nu gevaarlijk als zij het bos ingaan zijn zij een prooi voor de vossen etc. Wat er met de moeder is gebeurd zullen wij wel nooit achter komen.

Raven / Reu

GEADOPTEERD

Seve / Reu

Woody / Reu

Aggie / Teef

Marence / Teef

Simone / Teef