Home » ARLO

473paars-5.jpg

geslacht: vrouwelijk
geboren: ± 12 juli 2012
gesteriliseerd/gecastreerd: ja
ras: kruising(onherleidbaar)
grootte: 43 cm
gevaccineerd: ja
gechipt: ja
verblijfplaats: RSDR shelter
plaats: Rudozem


kan bij katten: ja


2019:

Arlo woont in de personeelsruimte. Ze kan wat verlegen en timide reageren als ze nieuwe mensen ontmoet, maar heeft een zacht karakter. Arlo heeft toen ze jonger was een probleem gehad met haar vacht, waardoor ze wat kale plekken heeft gekregen in haar gezicht. Dit is nooit meer aangegroeid, maar ze heeft er verder geen last meer van. Voor Arlo zoeken wij een rustige plek zonder andere huisdieren. 

Update 02-01-2013

Op 02-01-2013 is de moeder van Leonard, Arlo en Wendy door mensen bij de opvang gebracht, samen met nog meer pups. Ze werden door kinderen bekogeld met stenen. Een pup was al gedood, acht hebben het overleefd en zijn nu ook in de opvang. 

Ze is bij RSDR Milada genoemd en is een Dobermann kruising. Meer dan een jaar zijn de mensen die haar brachten bezig geweest haar vertrouwen te winnen. Milada was van hun buren geweest, die haar op straat hadden gezet. Uiteindelijk hebben ze haar een halsband om kunnen doen en mee genomen naar de opvang. 

Hoe Arlo bij RSDR kwam

Op 25 oktober 2012 werd Arlo samen met haar zusje Wendy en broertje Leonard gedumpt. Ze waren over het hek van de opvang gegooid en verschrikkelijk bang. Ze zaten onder de vlooien en hadden wormen. Door rustig bij ze te gaan zitten hebben we hun vertrouwen gewonnen.

Milada/ moeder

Leonard / reu

Wendy / teef