Home » ARTY gereserveerd

1448

geslacht: mannelijk

geboren: 8 maart 2018

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

grootte: 44 cm (op 13 sept)

ras: kruising(onherleidbaar)

gevaccineerd:  ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Voorthuizen

 

Update opvanggezin

Arty vindt heel veel in zijn nieuwe omgeving nog spannend. Gelukkig zijn we zo in het bos en gaan we de prikkels langzaam opbouwen. In huis vindt hij het heerlijk om met speeltjes te spelen of met de andere honden of om gewoon lekker te knuffelen op de bank. Arty gedraagt zich als een grote pup en moet alles leren, maar hij heeft al wel in de gaten waar hij woont, hij is best slim. Een aandachtspuntje voor Arty is het aanlijnen. Dat vindt hij heel spannend. We zoeken voor hem een rustig huishouden zonder kinderen waar daar begrip voor is. Ook de omgeving moet rustig zijn, een stad geeft hem teveel prikkels.

 


Omschrijving Arty

Arty lijkt niet niet meer veel te herinneren van hoe hij bij de shelter gebracht was. Hij heeft vertrouwen in de mensen die voor hem zorgen en is een vrolijk mannetje. Hij geniet van zijn wandelingen, liefst met zijn broertje en zusjes. Arty heeft wat weg van een retriever met een prachtige roodbruine kleur. Hij heeft een zachtaardig en mensgericht karakter. Als hij eenmaal in huis woont zal hij nog wel alles moeten leren, net als iedere andere pup.

 

Hoe Arty bij RSDR kwam

26-4-2018 Terwijl Tony en Diane thuis de administratie deden, werden er twee video's gestuurd door de jongens in de shelter.

De eerste video is van pups in zakken, gedumpt bij de opvang. Arty is er een van.

De tweede video is van later op de dag. Ze ontdekten een teefje, vastgebonden vlak bij de plek waar eerder een doos met pups was gevonden en dachten dat is de moeder. Maar het blijkt dat zij de moeder is van de pups die in zakken gedumpt zijn bij de shelter. 

 

Elsie / moeder

Nellie / Teef

Sansa / Teef

Senna / Teef