Home » ANNIE geadopteerd

groen-55.jpg

1399

geslacht: vrouwelijk

geboren: 1 maart 2016

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising (onherleidbaar)

grootte: 48 cm

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Kerkdriel


Omschrijving Annie

Dit ranke, niet al te grote hondje is prachtig om te zien. We zoeken iemand voor haar die niet alleen voor haar looks valt, maar ook voor haar mooie, lieve karakter. Annie heeft in plaats van in een kennel veel in de personeelsruimte gewoond. Dat heeft als voordeel dat ze meer socialisatie heeft gehad dan andere honden. In de personeelsruimte lopen mensen in en uit, komen veel verschillende honden en zijn soms ook katten. We denken dat Annie in veel gezinssituaties op haar plek zou zijn en ook bij goed opgevoede kinderen kan. Annie is wel een actief hondje, die graag met je op pad gaat. Net als alle andere rescuehonden moet ze nog veel leren en is het belangrijk om met haar in ieder geval een basistraining te volgen.

 

Hoe Annie bij RSDR is gekomen

3 dagen achter elkaar een redding, de pups zijn familie van elkaar en  ongeveer 5/6 maanden oud,  werden gespot in het centrum.

Zondag 24 september werd de derde pup (Annie) gevangen door Liam, Kotsi en Tysan, nadat Liam een telefoontje had ontvangen dat er een pup rond liep in het centrum helemaal bedekt onder het bloed.  Wij dachten dat zij aangevallen zou zijn door andere straathonden, maar bij het schoonmaken van de verwonding lijkt het er meer op dat er op haar geschoten is.

Zaterdag 23 september zagen Liam en Kotsi een tweede pup rond scharrelen (Litsi) , deze kwam gelijk aan gerend toen deze ze zag en wilde niet wijken van Liam . 

Vrijdag 22 september zag Kotsi een groep honden aan het vechten in het centrum van Rudozem, het lukte hem de groep uit elkaar te drijven, 1 pup bleef achter(Orion) was gelukkig niet gewond maar heel erg geschrokken. 

Orion / Reu

 

Litsi / Reu