Home » ANDOR gereserveerd

1461

geslacht: mannelijk

geboren:  30 april 2018

gecastreerd/gesteriliseerd: nee

ras: kruising(onherleidbaar)

grootte: middel (7kg 35cm op 12 sept 2018)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: Nederland

plaats: Kerkdriel


Update opvanggezin 02 oktober 2018

Andor is zo'n typische 'niets mis mee puppy'. Hij is een klein boefje, lekker druk en doet met alles mee, gewoon zoals een pup hoort te zijn. Hij komt al als je hem roept. En is bijna zindelijk. In het opvanggezin wordt gewerkt aan benchtraining en hij slaapt de hele nacht door. Andor heeft gezelschap van kinderen van rond de 8 jaar en geniet daar erg van.


Omschrijving Andor

Andor is de vrolijkheid zelve. Hij is tegen iedereen even vriendelijk en gaat graag met je op pad. Aan de lijn lopen is nog even een aandachtspuntje, maar Andor is een puppy en moet en kan nog alles leren. Sleutelwoorden zijn geduld en een liefdevolle begeleiding, dan wordt hij een maatje voor het leven.

Up date 1 juli 2018

Er is plek gemaakt voor de pups. Monika en de jongens zijn hard bezig geweest om ze gerust te stellen en het vertrouwen in mensen te geven.  Het is gelukt. Ze waren heel erg bang maar nu heel vriendelijk. Ze zijn ontwormd en tegen vlooien behandeld.

Hoe Andor bij RSDR is gekomen

25 Juni 2018. Een man van de gemeente vroeg of we een paar pups konden opnemen. We konden ze helaas niet aannemen omdat we ze nergens kunnen plaatsen. We weten van meerdere pups en honden die hulp nodig hebben, maar hebben niet de tijd of ruimte om voor meer honden of katten te zorgen. Een paar uur later kregen we een telefoontje van een man  dat er een doos  met jonge pups was gedumpt vlakbij de shelter. Het waren dezelfde 6 pups .

 

Quiro / Reu

Bobby(2) / Reu

Sweetpea(2) / Teef

Nouchka / Teef

Chica / Teef