Home » ADIRA (deze pagina bevat schokkende beelden)

1454

.

geslacht: vrouwelijk

geboren: 2016

gecastreerd/gesteriliseerd: ja

ras: kruising

grootte: 49 cm

gevaccineerd;  ja

gechipt: ja

verblijfplaats: RSDR shelter

plaats: Rudozem


update 14 mei 2018

Adira's haar groeit weer aan het gaat heel erg goed met haar.

 

update 4 mei 2018

Tony is bijna zeker dat Sally die eerder gevonden is op 17 maart de moeder van Adira is, ze hebben dezelfde tekening en uitstraling. Het dorp waar Sally gevonden is daar komt Adira ook vandaan beiden hadden dezelfde conditie.

update 25 april 2018

Adira bij de dierenkliniek geweest. Er is een nieuwe kliniek voor dierenartsen geopend in Smolian, die op 40 minuten rijden van Rudozem ligt, dit is veel beter dan de rit van 3 uur naar Plovdiv.
Adira is getest  en het toonde aan dat het Demodex is. Ze is erg ondervoed en vecht tegen een infectie.
Het goede nieuws is dat we nu weten wat haar problemen zijn en dat we haar kunnen blijven behandelen. Ze is een kleine vechter en we kunnen de verbeteringen in een paar dagen zien.

update 24 april 2018

Adira doet het veel beter vanochtend. Ze eet goed, we geven haar antibiotica, capsules voor een gezonde huid en vacht en  extra vitamines in haar vlees. We hebben haar behandeld met Advocate en ze is ontwormd. Vandaag gaan we Coconut Oil in haar huid masseren.

Hoe Adira bij RSDR is gekomen

22 april 2018 Dit is echt hartverscheurend. wij kunnen ons niet voorstellen welke pijn dit kleine hondje heeft doorgemaakt.
Een vrouw kwam gisteren naar de opvang en vroeg ons om een hond op te nemen,we zeiden dat het ons zeer speet, maar we kunnen geen honden of katten meer opnemen. We weten niet zeker of het dezelfde vrouw is geweest, maar Kristofar kreeg een telefoontje van een vrouw die zei dat ze een hond achter het asiel zou dumpen.

We vonden deze kleine bijna dood, het stikte haast zo strak was zij aan het hek gebonden aan een dun koord. Ze moet s'nachts achter de shelter zijn vastgebonden. Ze is er echt heel slecht aantoe. We zijn gelijk  op weg gegaan naar Provets, maar hun huidspecialist is weg tot woensdag. We zullen het voor haar zo comfortabel mogelijk maken en haar zelf alvast gaan behandelen.