Home » YARROW

1431

geslacht: vrouwelijk

geboren: 6 december 2017

gesteriliseerd/gecastreerd: nee

ras: kruising(onherleidbaar)

gevaccineerd: ja

gechipt: ja

verblijfplaats: momenteel provets Sofia

plaats: Rudozem

 


update 10 maart 2018 Yarrow is geopereerd en maakt het goed, hij is bij het woonhuis nu en is nog wat schichtig . Ze heeft nu rust nodig en die krijgt zij van ons. 

Hoe Yarrow bij RSDR is gekomen

20-2-2018 UPDATE We konden niets doen om de pups die in de buurt van het asiel waren gedumpt te helpen omdat we ze niet wilden laten schrikken en geen ruimte hebben. We dachten dat het goed zou komen voor de nacht met het voedsel en het water dat we ze gaven. Op de een of andere manier kwamen ze bij het huis terecht, Liam hoorde een vreselijke kreet en rende naar buiten, één van de pups was aangereden. Ze gaat morgen gelijk naar Provets omdat ze duidelijk gewond is.

Meadow week niet van haar zusje ondanks haar angst en duwde haar met de neus om op te staan terwijl Liam en Diane haar verzorgden. Diane en Liam hebben ze naar binnen gebracht het huis in.

18 februari 2018 Gedumpt nabij het asiel. Ze wilden zo graag vrienden zijn, maar vluchtten uit angst weg en verschuilen zich achter hek. Er is een poort net aan de rechterkant waar ze doorheen kunnen en er is een oude kennel binnen die werd gebruikt voor een waakhond. De pups blijven naar de kennel vluchten en kunnen ze niet pakken, we houden ze in de gaten en zorgen voor voer en drinken .

Meadow / teef